Zielsstukken, innerlijk kind trauma, reinigen en loslaten

Zielsstukken, innerlijk kind trauma, reinigen en loslaten

Zielsstukken healen Patricia Soul Healing

Reinigen van zielsdelen

Loop je al een tijdje vast in oude patronen Heb je last van trauma/ verdriet.

Voel je je gevangen in een eindeloze rotonde van vaste gedachten. En ben je emotioneel en lichamelijk niet in harmonie met jezelf. Het lijkt alsof je ziel nog steeds zware lasten met zich meedraagt, een verleden, een diepe pijn, een kindertrauma dat je blijft je beperken. Praten helpt, maar soms is er meer nodig. Stel je voor, je gunt jezelf je  meer ontspanning, vrijheid en vreugde in je leven, en je verlangt naar de bevrijding van deze zware energie waar je elke dag in leeft. Dan is het tijd om een stap te zetten en je los te breken van deze energie en gevoelens.

Met mijn bijzondere gave en magische krachten sta ik klaar om jou te helpen. Ik reik naar de diepste delen van je ziel, waar oude wonden en trauma's zich hebben genesteld, en breng daar licht en genezing. Ik bevrijd je van de last die je met je meedraagt, zodat je weer kunt ademen, bewegen en leven in vrijheid. Na mijn behandeling zul je letterlijk 'verlicht' zijn.

Hoe gaat dit alles in zijn werk?

Stap voor stap begeleid ik je op deze reis naar bevrijding:

  • Je stapt binnen in mijn sfeervolle ruimte.

  • We zitten samen en delen wat jou gevangen houdt.

  • Je ondergaat een bijzondere behandeling, gericht op jouw ziel en innerlijk kind-trauma.

  • De sessie duurt anderhalf uur, waarin krachtige energieën in jou in beweging worden gezet.

Deze intensieve behandeling brengt veel teweeg, zowel lichamelijk als energetisch. Ik sta na de behandeling voor je klaar voor vragen en ondersteuning bij eventuele reacties van je lichaam, zoals ontgiftingsverschijnselen en het loslaten van vastzittende energieën. Geef jezelf de ruimte om deze helende energie te laten stromen en vertrouw op het proces van genezing. Dit traject omvat 3 sessies verspreid over 3 maanden, elke maand een nieuwe laag van trauma wordt weggenomen, tot je ziel volledig gezuiverd is.

Dit is geen gewone healing, dit is een diepgaande reiniging van je ziel. Ik vraag jouw commitment aan deze sessies, aan jezelf en aan het proces van heling en bevrijding.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen.
Liefsss Patricia

reviews

Wat andere ervaren

Lieve Patricia, een rapport tot dusver: direct na je behandeling op afstand slaat zijn bui om naar vrolijk en bijdehand. Met naar bed gaan heeft hij het er nog over dat hij bang is en dat hij wil dat we gelijk naar bed gaan. Daarna nu 4 nachten op rij weer slapen en sinds weken niet meer gehoord!! En in de ochtend direct super blij en spelen. Wat een verandering! Dit hart hier maakt een sprongetje... nee een SPRONG!

Denis

Het huis laten reinigen. Dit was een hele fijne ervaring waarin er ook ruimte was om wat af te dwalen van onderwerp. Ook persoonlijke tips gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan. Fijn, warm persoon met veel kennis, humor en een gezonde portie nuchterheid. Ik zal zeker nog een keer contact opnemen om een ander soort healing uit te proberen.

Ilona

1,5 week geleden heb ik een healing bij Patricia mogen ervaren, had geen idee wat ik kon verwachten, maar we hadden al een heel fijn telefoon gesprek gehad.
Het was hele mooie healing, voelde me op mijn gemak en Patricia is een ontzettend lieve vrouw, die je hoort, wat ik heel fijn vond omdat, ik al zoveel geprobeerd had.Ik kwam voornamelijk voor mijn energie, en ik kan het wel uitschreeuwen, ik voel verbetering. Kan niet zeggen hoe blij ik ben dat ik heel toevallig bij Patricia terecht ben gekomen. Door een flyer bij Albert Heijn waar ik bijna nooit kom, nou per deze........ toeval geloof ik even niet in .
Dank je wel dat ik door jou stappen heb gemaakt ❤️.

Pam

Wat voelen wij een rust in ons huis na de energetische huisreiniging van Patricia. Dit is voor ons een nieuw begin! De healing was ook heel bijzonder. Door de prachtige ruimte en de oprechte liefdevolle manier waarop Patricia met mij omging, kon ik mij volledig ontspannen. Na de behanding voelde ik mij heel krachtig en geaard. Dank je wel lieve Patricia!

Lucienne

Voor het eerst een healing van Patricia was een intense en mooie ervaring. In de dagen en weken erna is er zoveel veranderd. Mezelf, de rust en harmonie heb ik weer teruggevonden. Ik sta nu weer vol liefde en energie in het leven, open voor nieuwe ervaringen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren

Liefs, Evelien

Ik mocht een healing ontvangen van Patricia. Wat ging dat diep. Ik kon, door haar fijne, veilige ontvangst, energie en bedding me totaal overgeven en wat er gebeurde voelde magisch. Waar het wellicht nog lang z'n nawerking zal hebben, voel ik me nu, een dag later, zoveel opgeruimder. Lichter. Blijer. Heel erg bedankt, mooi mens. Ik raad Patricia echt ontzettend aan!

Malou

Lieve Patricia,
Nogmaals dank voor deze hele mooie, liefdevolle middag. Ik heb er echt van genoten! En heb me ook veilig genoeg gevoeld mezelf te laten zien. Dank dank dank️️

Lisselotte

Oprecht en pure liefde/intentie! Een GROOTS cadeau voor jezelf.

Patricia liet mij vrijwel direct voelen dat het vertrouwd en goed was, dat er oprechte interesse en liefde is tussen haar en mij en hoewel ik niet binnen kwam met een hulpvraag, had zij binnen een minuut door waar ik vast liep!
Na dit mooie gesprek begon de healing.
Binnen een minut voelde ik totale ontspanning en rust ik kwam in een heerlijk rustige flow. Voor iemand die altijd aan staat en echt niet kan mediteren, was dat een nieuwe ervaring!

Dorinda

Patricia is een lieve vrouw, voelde me snel op mijn gemak bij haar. Haar healingen zijn zo fijn. En omdat ze zo lief is en ruimte geeft aan mijn eigen proces, geduldig en positief blijft, ben ik, achter mijn eigen sabateur gekomen. Ik voel me na een healing heel blij en vrij. En ben haar zeer dankbaar ook voor wat ze heeft betekent, voor mij, in het aangaan van een nieuwe relatie. Ik kan haar iedereen aanbevelen, veel van haar geleerd en inzichten gekregen. Dankbaar.

Sandra

Lieve Patries…
nogmaals dank voor deze mooie en bijzondere dag vandaag. Het heeft mij erg goed gedaan en veel losgemaakt. Dankjewel.

Antoinette

KLIK HIER VOOR alle reviews

Patricia Soul Healing paddestoelen sessies
Schrijf je hier in op mijn Nieuwsbrief