Reviews Patricia Soul Healing

Reviews - Wat andere ervaren

Patricia-soul-healing-logo

Denis

Lieve Patricia, een rapport tot dusver: direct na je behandeling op afstand slaat zijn bui om naar vrolijk en bijdehand. Met naar bed gaan heeft hij het er nog over dat hij bang is en dat hij wil dat we gelijk naar bed gaan. Daarna nu 4 nachten op rij weer slapen en sinds weken niet meer gehoord!! En in de ochtend direct super blij en spelen. Wat een verandering! Dit hart hier maakt een sprongetje... nee een SPRONG!

Patricia-soul-healing-logo

Pam

1,5 week geleden heb ik een healing bij Patricia mogen ervaren, had geen idee wat ik kon verwachten, maar we hadden al een heel fijn telefoon gesprek gehad. Het was hele mooie healing, voelde me op mijn gemak en Patricia is een ontzettend lieve vrouw, die je hoort, wat ik heel fijn vond omdat, ik al zoveel geprobeerd had.
Ik kwam voornamelijk voor mijn energie, en ik kan het wel uitschreeuwen, ik voel verbetering. Kan niet zeggen hoe blij ik ben dat ik heel toevallig bij Patricia terecht ben gekomen. Door een flyer bij Albert Heijn waar ik bijna nooit kom, nou per deze........ toeval geloof ik even niet in .
Dank je wel dat ik door jou stappen heb gemaakt.

Patricia-soul-healing-logo

Claire

Ik heb een hele fijne healing ervaren bij Patricia. Totale ontspanning ervaren. Ook mijn overgangsklachten zijn verzacht. Echt een aanrader!

Patricia-soul-healing-logo

Liefs, Evelien

Voor het eerst een healing van Patricia was een intense en mooie ervaring. In de dagen en weken erna is er zoveel veranderd. Mezelf, de rust en harmonie heb ik weer teruggevonden. Ik sta nu weer vol liefde en energie in het leven, open voor nieuwe ervaringen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren

Patricia-soul-healing-logo

Lewi

Goedemorgen patricia,
Ik wou je even laten weten hoe ik heb geslapen. Gisteren toen ik thuis kwam was ik heel erg moe.
Ik ben toen rond 20:30 al na bed gegaan en werd pas vanmorgen wakker rond 20:00 ik heb echt een winterslaap gehad na mijn gevoel. Ben geen 1 keer wakker geweest ook. 
Ik voel me herboren en heel dankbaar voor wat je hebt gedaan! Je bent een geweldige vrouw met geweldige gave.
Ik ga jou zeker aan andere vrienden van mijn adviseren!
Fijne dag en bedankt voor alles ❤️.

Patricia-soul-healing-logo

Lucienne

Wat voelen wij een rust in ons huis na de energetische huisreiniging van Patricia. Dit is voor ons een nieuw begin! De healing was ook heel bijzonder. Door de prachtige ruimte en de oprechte liefdevolle manier waarop Patricia met mij omging, kon ik mij volledig ontspannen. Na de behanding voelde ik mij heel krachtig en geaard. Dank je wel lieve Patricia!

Patricia-soul-healing-logo

Malou Spiering

23-5-23 mocht ik een healing ontvangen van Patricia. Wat ging dat diep. Ik kon, door haar fijne, veilige ontvangst, energie en bedding me totaal overgeven en wat er gebeurde voelde magisch. Waar het wellicht nog lang z'n nawerking zal hebben, voel ik me nu, een dag later, zoveel opgeruimder. Lichter. Blijer. Heel erg bedankt, mooi mens. Ik raad Patricia echt ontzettend aan!

Patricia-soul-healing-logo

Dorinda

Oprecht en pure liefde/intentie! Een GROOTS cadeau voor jezelf.
Patricia liet mij vrijwel direct voelen dat het vertrouwd en goed was, dat er oprechte interesse en liefde is tussen haar en mij en hoewel ik niet binnen kwam met een hulpvraag, had zij binnen een minuut door waar ik vast liep!
Na dit mooie gesprek begon de healing.
Binnen een minut voelde ik totale ontspanning en rust ik kwam in een heerlijk rustige flow. Voor iemand die altijd aan staat en echt niet kan mediteren, was dat een nieuwe ervaring!

Patricia-soul-healing-logo

Ria

Je bent aan het werk dus stoor je verder niet, maar ik voel mij helemaal TOP, lijk wel een ander mens zo heerlijkkkk gevoel geeft mij dat, jij hebt een bijzondere gave en dat voel ik zeker, vooral de liefde en de rust, Super bedankt nogmaals lieverd ❤️❤️ je bent een KANJER 💪🌟🌟💪😘

Patricia-soul-healing-logo

Sandra Bakker

Patricia is een lieve vrouw, voelde me snel op mijn gemak bij haar. Haar healingen zijn zo fijn. En omdat ze zo lief is en ruimte geeft aan mijn eigen proces, geduldig en positief blijft, ben ik, achter mijn eigen sabateur gekomen. Ik voel me na een healing heel blij en vrij. En ben haar zeer dankbaar ook voor wat ze heeft betekent, voor mij, in het aangaan van een nieuwe relatie. Ik kan haar iedereen aanbevelen, veel van haar geleerd en inzichten gekregen. Dankbaar ❤️😘

Patricia-soul-healing-logo

Julie Schoordijk

Patricia heeft mij enorm geholpen in de moeilijkste periode van mijn leven. Ze gaf mij de inzichten om vertrouwen te houden in mijn lichaam en herstel. Patricia heeft heel veel voor mij betekend in dit proces. Ik ben heel dankbaar voor de healing sessies dank️️ ❤️ 

Patricia-soul-healing-logo

fam Bos

Ik was erg nieuwsgierig hoe ik een healing zou ervaren en wat het met me zou doen voor mij
De eerste keer dat ik de healing kreeg was bijzonder en erg rustgevend maar hield te veel controle vast daardoor nog een 2e keer gegaan en ja hoor Patricia kreeg het voor elkaar om de controle en de blokkades te doorbreken waardoor ik me nu fijner in me lichaam voel ,heb besloten om nog een derde keer te gaan om nog 1x te genieten en het laatste wat er eventueel nog zit ook nog kwijt te raken
Patricia heeft al zoveel veel voor mij betekent wat een topper is ze ❤️  
Bedankt Patricia liefs Gerda

Patricia-soul-healing-logo

Lisselotte

Lieve Patricia,
Nogmaals dank voor deze hele mooie, liefdevolle middag. Ik heb er echt van genoten! En heb me ook veilig genoeg gevoeld mezelf te laten zien.
Dank dank dank️️

Patricia-soul-healing-logo

Antoinette

Lieve Patries…
nogmaals dank voor deze mooie en bijzondere dag vandaag. Het heeft mij erg goed gedaan en veel losgemaakt. Dankjewel  😘

Overzicht sessies

Laat je betoveren door de transformerende kracht  van mijn behandelingen

Een ontspannen en pure energetische behandeling die je energie weer in balans brengt, waardoor spanning en of pijn verminderen / verdwijnen. 
Met mijn handen haal ik blokkades weg in je lichaam, waardoor jouw energieveld weer door gaat stromen met als doel je zelfhelend vermogen te stimuleren. Waardoor je je weer beter gaat voelen.
Ik werk met een krachtige Eik boom gemaakte pendel en zachte aanrakingen. Deze healing ondersteund jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. 

Mail mij gerust als je een vraag hebt over wat mijn healing voor jou zou kunnen betekenen.

Elke healing is anders en elke healing gebeuren er andere dingen. Er is geen standaard proces, want jij bent uniek.Via mijn handen mag er gebeuren wat goed is voor jou en jouw hogere zelf.

Patricia Soul Healing paddestoelen sessies
Schrijf je hier in op mijn Nieuwsbrief