Patricia Soul Healing 10 Patricia Soul Healing 10
Over mij

Mijn naam is Patricia Dijs

Ik werk met een krachtige energie uit het Universum. Door deze energie ontvang ik genees en transformatiekracht.

Patricia Soul Healing zon buiten
Patricia Soul Healing buiten

In mijn leven bewandel ik mijn pad op eigenwijze en in mijn tempo. Daarin heb ik al een behoorlijk aantal uitdagingen in de ogen gekeken, de spiegel naar mijn eigen zijn. En met vallen en opstaan leerde ik het bekrachtigen van mijn zelfvertrouwen, zelfliefde en eigen wijsheid.

Ik ondervond dat als ik voor mezelf de hoogste keuze maak, het leven ook de hoogste keuze voor mij maakt.

Mijn hart ligt bij het geven van:

 • Energetische healings
 • Genezing healings
 • Transformatie healings
 • Vrouwen cirkels te faciliteren
 • Spiritualiteit verbinden met de mens en aarde
 • Trainingen en coaching 

Om ons als mens weer te verbinden met onze kwaliteiten en talenten en onze levensenergie weer te laten stromen. De opvlammende kracht van het leven weer te voelen. Wanneer je innerlijk in balans bent, zul je weer blijdschap, liefde, helderheid, creativiteit, kracht en zo veel meer in je leven aantrekken. 

Hierbij zijn mijn handen, intuïtie en liefde het medicijn.

Mijn missie en passie:

 • Te genezen
 • Te inspireren
 • Te doen sprankelen
 • Te doen groeien
 • Te bekrachtigen
 • Te verwonderen
 • Te verlichten
 • Te verbinden

Je vanuit je open hart weer tot bloei te laten komen.
Als jouw hartenergie weer stroomt dan glunder je van geluk.
Die energie wordt weerspiegelt in je lichaam, echte blijdschap, innerlijke tevredenheid en acceptatie van het leven zoals het is.

Ik ben de brenger van het licht. Ik ben de brenger van genezing. Eeuwige en onvoorwaardelijke liefde.

Jij bent de brenger van het licht. Wees dat licht, en zo zal het zijn.

Liefsss Patricia

reviews

Wat andere ervaren

Lieve Patricia, een rapport tot dusver: direct na je behandeling op afstand slaat zijn bui om naar vrolijk en bijdehand. Met naar bed gaan heeft hij het er nog over dat hij bang is en dat hij wil dat we gelijk naar bed gaan. Daarna nu 4 nachten op rij weer slapen en sinds weken niet meer gehoord!! En in de ochtend direct super blij en spelen. Wat een verandering! Dit hart hier maakt een sprongetje... nee een SPRONG!

Denis

Het huis laten reinigen. Dit was een hele fijne ervaring waarin er ook ruimte was om wat af te dwalen van onderwerp. Ook persoonlijke tips gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan. Fijn, warm persoon met veel kennis, humor en een gezonde portie nuchterheid. Ik zal zeker nog een keer contact opnemen om een ander soort healing uit te proberen.

Ilona

1,5 week geleden heb ik een healing bij Patricia mogen ervaren, had geen idee wat ik kon verwachten, maar we hadden al een heel fijn telefoon gesprek gehad.
Het was hele mooie healing, voelde me op mijn gemak en Patricia is een ontzettend lieve vrouw, die je hoort, wat ik heel fijn vond omdat, ik al zoveel geprobeerd had.Ik kwam voornamelijk voor mijn energie, en ik kan het wel uitschreeuwen, ik voel verbetering. Kan niet zeggen hoe blij ik ben dat ik heel toevallig bij Patricia terecht ben gekomen. Door een flyer bij Albert Heijn waar ik bijna nooit kom, nou per deze........ toeval geloof ik even niet in .
Dank je wel dat ik door jou stappen heb gemaakt ❤️.

Pam

Wat voelen wij een rust in ons huis na de energetische huisreiniging van Patricia. Dit is voor ons een nieuw begin! De healing was ook heel bijzonder. Door de prachtige ruimte en de oprechte liefdevolle manier waarop Patricia met mij omging, kon ik mij volledig ontspannen. Na de behanding voelde ik mij heel krachtig en geaard. Dank je wel lieve Patricia!

Lucienne

Voor het eerst een healing van Patricia was een intense en mooie ervaring. In de dagen en weken erna is er zoveel veranderd. Mezelf, de rust en harmonie heb ik weer teruggevonden. Ik sta nu weer vol liefde en energie in het leven, open voor nieuwe ervaringen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren

Liefs, Evelien

Ik mocht een healing ontvangen van Patricia. Wat ging dat diep. Ik kon, door haar fijne, veilige ontvangst, energie en bedding me totaal overgeven en wat er gebeurde voelde magisch. Waar het wellicht nog lang z'n nawerking zal hebben, voel ik me nu, een dag later, zoveel opgeruimder. Lichter. Blijer. Heel erg bedankt, mooi mens. Ik raad Patricia echt ontzettend aan!

Malou

Lieve Patricia,
Nogmaals dank voor deze hele mooie, liefdevolle middag. Ik heb er echt van genoten! En heb me ook veilig genoeg gevoeld mezelf te laten zien. Dank dank dank️️

Lisselotte

Oprecht en pure liefde/intentie! Een GROOTS cadeau voor jezelf.

Patricia liet mij vrijwel direct voelen dat het vertrouwd en goed was, dat er oprechte interesse en liefde is tussen haar en mij en hoewel ik niet binnen kwam met een hulpvraag, had zij binnen een minuut door waar ik vast liep!
Na dit mooie gesprek begon de healing.
Binnen een minut voelde ik totale ontspanning en rust ik kwam in een heerlijk rustige flow. Voor iemand die altijd aan staat en echt niet kan mediteren, was dat een nieuwe ervaring!

Dorinda

Patricia is een lieve vrouw, voelde me snel op mijn gemak bij haar. Haar healingen zijn zo fijn. En omdat ze zo lief is en ruimte geeft aan mijn eigen proces, geduldig en positief blijft, ben ik, achter mijn eigen sabateur gekomen. Ik voel me na een healing heel blij en vrij. En ben haar zeer dankbaar ook voor wat ze heeft betekent, voor mij, in het aangaan van een nieuwe relatie. Ik kan haar iedereen aanbevelen, veel van haar geleerd en inzichten gekregen. Dankbaar.

Sandra

Lieve Patries…
nogmaals dank voor deze mooie en bijzondere dag vandaag. Het heeft mij erg goed gedaan en veel losgemaakt. Dankjewel.

Antoinette

KLIK HIER VOOR alle reviews

Patricia Soul Healing paddestoelen sessies
Schrijf je hier in op mijn Nieuwsbrief