Voor wie zijn mijn Healings geschikt?

Spirituele healing voor lichamelijke en emotionele klachten

Patricia Soul Healing - WAT IS EEN HEALING ?

Voor wie?

Een healing is voor iedereen geschikt, dus voor jong en oud. Je hoeft niet perse spiritueel te zijn of geloven. Je nieuwsgierigheid is genoeg. 

Een spirituele healing kan je helpen, als:

 • Je lichamelijke ongemakken en pijnen hebt.
 • Je emotionele pijnen hebt.
 • Je meer wilt verbinden met jezelf en je spiritualiteit.
 • Je nieuwsgierig bent naar dat wat we niet zien.
 • Duidelijkheid zoekt hoe het lichaam en de geest verbonden zijn met elkaar.
 • Ziekteverschijnselen dmv energetische blokkade.
 • Je spiritueel wilt verdiepen.
 • Je in een hogere energie wilt komen en blijven.
 • Je een aura reiniging wilt ontvangen
 • En voor nog veel meer...

Je hebt last van bijvoorbeeld:

 • Migraines/Hoofdklachten, Vermoeidheid, Onverklaarbare pijnen algemeen, Hielspoor, Buikklachten, Misselijkheid, Hart( klopping), Frozen shoulder, Rugklachten e.a., Enkels, Knieën, Heupen, Handen, Koude Voeten, Ogen (oa, troebel zicht) en Oren en meer...

En emotionele klachten hebt:

 • Je onrustige gevoelens ervaart
 • Je slecht slaapt en last hebt van stress en zorgen 
 • Je de verbinding met jezelf kwijt bent. 
 • Angstig bent.
 • Je energieen in of om je heen ervaart die niet van jou zijn
 • Je negatieve gedachten/ overdenken ervaart 
 • En nog veel meer....

Soul & Body Healing bij Patricia

Spiritualiteit gaat over bewustwording. Je realiseren wie je bent en wat je in dit leven te doen hebt. Je connectie met het AL en de verbinding met je ziel. Het doel van het leven is om de verbinding met je ziel te herstellen en te versterken.Leven vanuit liefde en je hart. Alle fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele- problemen ontstaan wanneer we uit deze verbinding zijn. Herstellen we de verbinding, dan verdwijnen de problemen.

Healing is energiewerk. Het is een gave die ik heb mogen ontvangen en waar ik tot op de dag van vandaag heel dankbaar voor ben. Energiewerk houdt bij mij in dat een hoge geavanceerde energie om en door mij heen werkt en zo jou bereikt. Ik stel mezelf open voor dat wat er mag zijn en wat er mag komen ten gunste van jouw hogere zelf. De hoge energie vibreert op dezelfde frequentie als je ziel. Alles wat lager dan je ziel vibreert wordt op dat moment uit je systeem geduwd. Het is deze lage energie die je lichaam ziek maakt, die je in een negatief denkpatroon zet en die ervoor zorgt dat je in je leven negatieve ervaringen aan trekt.

Het is mijn intentie om deze frequentie van de bron, door je heen te laten werken. Hiervoor werk ik samen met gidsen, engelen en lichtwezens.Ik communiceer met deze hoge liefdevolle energie en wij werken samen gericht aan jouw ziekte/ vraagstuk e/o probleem.De energie waarmee ik werk luistert naar mijn opdrachten en voert deze uit, dus een healing bij mij is magisch, iedere keer weer. Het werk wat ik doe kun je niet leren. Het is een gave. 

Ik heb deze gave ontdekt in de donkerste moment van mijn leven, toen ik op zoek mocht gaan naar mijn eigen licht.De verbinding met spiritualiteit en met God ( het AL) werd het belangrijkste uitgangspunt in mijn leven. God staat voor de hoogste vorm van liefde. Het is de bron van waaruit we allemaal geschapen zijn. Liefde is wie jij werkelijk bent, jouw pure ziel. We zijn allemaal met elkaar verbonden.  Daarom is de enige weg naar een leven vol overvloed, geluk en vreugde, de weg van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de ander. Ik laat je deze weg weer ervaren.

Tijdens een spirituele healing zet ik behalve mijn gave ook mijn kennis en ervaring in. Mijn levenservaring, heldervoelendheid, helderweten en trainingen maken dat ik je begrijp, je kan voelen en lezen. Ook mijn Helpers brabbelen soms wat af en laten mij dingen horen of zien. Je ontvangt van mij handvaten/inzichten om verder te komen in je leven. Jezelf weer krachtig te maken en om te gaan met de uitdagingen van het leven. Je zal weer open gaan staan voor de magie die het leven je geeft en de mooie cadeautjes die je mag ontvangen.

Het is mijn roeping om jou te helpen met mijn gave en lichtenergie om weer in je kracht te komen staan. Om de beste versie van jezelf te worden, en je een nieuwe manier van leven te laten zien.Een fijnere, ontspannen, liefdevolle energieke en bewuster leven Laat me je helpen om in lijn te komen met jezelf. Dat kan alleen wanneer je niet meer belast bent met lagere energie en leert hoe het werkt om in hogere energie te blijven. Wanneer blokkades zijn verwijderd, wanneer je aura is schoongemaakt en je levensenergie weer in de goede richting stroomt. 

Healing is energie werk

Veel mensen willen graag begrijpen wat een spirituele healing inhoudt. Het verstand wil controle houden. En, omdat energie niet met je fysieke ogen te zien is, vinden veel mensen dit eng en gek en durven niet te komen. Maar alles om ons heen is energie, ook de aarde waarop wij leven. Sterker nog, wij zelf zijn ook energie.

En hoe lager jouw trillingsenergie des te meer ongemakken in je leven ervaart. De verbinding met je ziel wordt bij veel mensen nu nog overschaduwd door het ego. Hierdoor verzamelt zich negatieve en lage energie om je heen waardoor je chronische fysieke klachten kunt gaan ervaren, negatieve gedachten en waardoor je het gevoel hebt dat je leven niet stroomt. 

Als je leert je eigen energie trilling hoog te houden kun je mooie dingen je leven in trekken en verdwijnen je fysieke en emotionele klachten.

Ik geef je makkelijke handvaten om dit stuk te begrijpen en te gaan leven. Maar ondanks mijn verbinding met spiritualiteit, ben ik heel natuurlijk en aards. Bij mij geen abracadabra maar gewoon puur en helder advies uit een liefdevol hart.

Want wanneer jij liefde bent, dan neemt je ego ( hoofd) geen plek meer in je leven in. Dan wordt je niet meer beperkt door negatieve gedachten en dan trek je een leven aan in overvloed en geluk.

Er zijn geen restricties voor wat betreft medicijn gebruik of gezondheid. Het gebruik van alcohol of drugs kan averechts werken en wordt daarom zeer afgeraden. 

Coaching4 Patricia Soul Healing
Patriciasoulhealing2 locatie

Overzicht sessies

Laat je betoveren door de transformerende kracht  van mijn behandelingen

Een ontspannen en pure energetische behandeling die je energie weer in balans brengt, waardoor spanning en of pijn verminderen / verdwijnen. 
Met mijn handen haal ik blokkades weg in je lichaam, waardoor jouw energieveld weer door gaat stromen met als doel je zelfhelend vermogen te stimuleren. Waardoor je je weer beter gaat voelen.
Ik werk met een krachtige Eik boom gemaakte pendel en zachte aanrakingen. Deze healing ondersteund jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. 

Mail mij gerust als je een vraag hebt over wat mijn healing voor jou zou kunnen betekenen.

Elke healing is anders en elke healing gebeuren er andere dingen. Er is geen standaard proces, want jij bent uniek.Via mijn handen mag er gebeuren wat goed is voor jou en jouw hogere zelf.

reviews

Wat andere ervaren

Lieve Patricia, een rapport tot dusver: direct na je behandeling op afstand slaat zijn bui om naar vrolijk en bijdehand. Met naar bed gaan heeft hij het er nog over dat hij bang is en dat hij wil dat we gelijk naar bed gaan. Daarna nu 4 nachten op rij weer slapen en sinds weken niet meer gehoord!! En in de ochtend direct super blij en spelen. Wat een verandering! Dit hart hier maakt een sprongetje... nee een SPRONG!

Denis

Het huis laten reinigen. Dit was een hele fijne ervaring waarin er ook ruimte was om wat af te dwalen van onderwerp. Ook persoonlijke tips gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan. Fijn, warm persoon met veel kennis, humor en een gezonde portie nuchterheid. Ik zal zeker nog een keer contact opnemen om een ander soort healing uit te proberen.

Ilona

1,5 week geleden heb ik een healing bij Patricia mogen ervaren, had geen idee wat ik kon verwachten, maar we hadden al een heel fijn telefoon gesprek gehad.
Het was hele mooie healing, voelde me op mijn gemak en Patricia is een ontzettend lieve vrouw, die je hoort, wat ik heel fijn vond omdat, ik al zoveel geprobeerd had.Ik kwam voornamelijk voor mijn energie, en ik kan het wel uitschreeuwen, ik voel verbetering. Kan niet zeggen hoe blij ik ben dat ik heel toevallig bij Patricia terecht ben gekomen. Door een flyer bij Albert Heijn waar ik bijna nooit kom, nou per deze........ toeval geloof ik even niet in .
Dank je wel dat ik door jou stappen heb gemaakt ❤️.

Pam

Wat voelen wij een rust in ons huis na de energetische huisreiniging van Patricia. Dit is voor ons een nieuw begin! De healing was ook heel bijzonder. Door de prachtige ruimte en de oprechte liefdevolle manier waarop Patricia met mij omging, kon ik mij volledig ontspannen. Na de behanding voelde ik mij heel krachtig en geaard. Dank je wel lieve Patricia!

Lucienne

Voor het eerst een healing van Patricia was een intense en mooie ervaring. In de dagen en weken erna is er zoveel veranderd. Mezelf, de rust en harmonie heb ik weer teruggevonden. Ik sta nu weer vol liefde en energie in het leven, open voor nieuwe ervaringen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren

Liefs, Evelien

Ik mocht een healing ontvangen van Patricia. Wat ging dat diep. Ik kon, door haar fijne, veilige ontvangst, energie en bedding me totaal overgeven en wat er gebeurde voelde magisch. Waar het wellicht nog lang z'n nawerking zal hebben, voel ik me nu, een dag later, zoveel opgeruimder. Lichter. Blijer. Heel erg bedankt, mooi mens. Ik raad Patricia echt ontzettend aan!

Malou

Lieve Patricia,
Nogmaals dank voor deze hele mooie, liefdevolle middag. Ik heb er echt van genoten! En heb me ook veilig genoeg gevoeld mezelf te laten zien. Dank dank dank️️

Lisselotte

Oprecht en pure liefde/intentie! Een GROOTS cadeau voor jezelf.

Patricia liet mij vrijwel direct voelen dat het vertrouwd en goed was, dat er oprechte interesse en liefde is tussen haar en mij en hoewel ik niet binnen kwam met een hulpvraag, had zij binnen een minuut door waar ik vast liep!
Na dit mooie gesprek begon de healing.
Binnen een minut voelde ik totale ontspanning en rust ik kwam in een heerlijk rustige flow. Voor iemand die altijd aan staat en echt niet kan mediteren, was dat een nieuwe ervaring!

Dorinda

Patricia is een lieve vrouw, voelde me snel op mijn gemak bij haar. Haar healingen zijn zo fijn. En omdat ze zo lief is en ruimte geeft aan mijn eigen proces, geduldig en positief blijft, ben ik, achter mijn eigen sabateur gekomen. Ik voel me na een healing heel blij en vrij. En ben haar zeer dankbaar ook voor wat ze heeft betekent, voor mij, in het aangaan van een nieuwe relatie. Ik kan haar iedereen aanbevelen, veel van haar geleerd en inzichten gekregen. Dankbaar.

Sandra

Lieve Patries…
nogmaals dank voor deze mooie en bijzondere dag vandaag. Het heeft mij erg goed gedaan en veel losgemaakt. Dankjewel.

Antoinette

KLIK HIER VOOR alle reviews

Patricia Soul Healing paddestoelen sessies
Schrijf je hier in op mijn Nieuwsbrief