Healing op afstand

Healing op afstand (foto)- Liefdevolle en krachtige healing

Coaching4 Patricia Soul Healing

Wat is een healing op afstand

Vaak klinkt dit heel gek, een healing op afstand, want in onze ogen moet je toch iemand zien om te kunnen helpen.

Als je bedenkt dat alles energie en dus een trilling is, dan snap je misschien dat een foto van iemand een trilling heeft. De trilling van deze persoon komt letterlijk uit de foto.
Met mijn healing energie kan ik dus in deze trilling/ energie van de mens op de foto.
De healing is net zo krachtig als iemand bij mij langs komt.

Het is heel handig als je niet uit je huis kan.
Je ziek bent of herstellend van een operatie.
Of als je het spannend vind om naar mij toe te komen.

De afstand maakt dus helemaal niks uit, je kan ook in het buitenland wonen.

Bij een healing op afstand ga je lekker op de bank of bed liggen en hebben we telefonisch contact voor de healing. Na de healing ontvang je van mij een spraakberichtje met mijn bevindingen.

Een healing op afstand duurt ongeveer 1 uur.

De healing kan je helpen met allerlei lichamelijke en geestelijke ongemakken.

Heb je vragen, vraag mij...

Liefsss Patricia

Overzicht sessies

Laat je betoveren door de transformerende kracht  van mijn behandelingen

Een ontspannen en pure energetische behandeling die je energie weer in balans brengt, waardoor spanning en of pijn verminderen / verdwijnen. 
Met mijn handen haal ik blokkades weg in je lichaam, waardoor jouw energieveld weer door gaat stromen met als doel je zelfhelend vermogen te stimuleren. Waardoor je je weer beter gaat voelen.
Ik werk met een krachtige Eik boom gemaakte pendel en zachte aanrakingen. Deze healing ondersteund jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. 

Mail mij gerust als je een vraag hebt over wat mijn healing voor jou zou kunnen betekenen.

Elke healing is anders en elke healing gebeuren er andere dingen. Er is geen standaard proces, want jij bent uniek.Via mijn handen mag er gebeuren wat goed is voor jou en jouw hogere zelf.

Healing is energie werk

Veel mensen willen graag begrijpen wat een spirituele healing inhoudt. Het verstand wil controle houden. En, omdat energie niet met je fysieke ogen te zien is, vinden veel mensen dit eng en gek en durven niet te komen. Maar alles om ons heen is energie, ook de aarde waarop wij leven. Sterker nog, wij zelf zijn ook energie.

En hoe lager jouw trillingsenergie des te meer ongemakken in je leven ervaart. De verbinding met je ziel wordt bij veel mensen nu nog overschaduwd door het ego. Hierdoor verzamelt zich negatieve en lage energie om je heen waardoor je chronische fysieke klachten kunt gaan ervaren, negatieve gedachten en waardoor je het gevoel hebt dat je leven niet stroomt. 

Als je leert je eigen energie trilling hoog te houden kun je mooie dingen je leven in trekken en verdwijnen je fysieke en emotionele klachten.

Ik geef je makkelijke handvaten om dit stuk te begrijpen en te gaan leven. Maar ondanks mijn verbinding met spiritualiteit, ben ik heel natuurlijk en aards. Bij mij geen abracadabra maar gewoon puur en helder advies uit een liefdevol hart.

Want wanneer jij liefde bent, dan neemt je ego ( hoofd) geen plek meer in je leven in. Dan wordt je niet meer beperkt door negatieve gedachten en dan trek je een leven aan in overvloed en geluk.

Er zijn geen restricties voor wat betreft medicijn gebruik of gezondheid. Het gebruik van alcohol of drugs kan averechts werken en wordt daarom zeer afgeraden. 

Patricia Soul Healing - WAT IS EEN HEALING ?
Patricia-Soul-Healing-behandeling 2

reviews

Wat andere ervaren

Lieve Patricia, een rapport tot dusver: direct na je behandeling op afstand slaat zijn bui om naar vrolijk en bijdehand. Met naar bed gaan heeft hij het er nog over dat hij bang is en dat hij wil dat we gelijk naar bed gaan. Daarna nu 4 nachten op rij weer slapen en sinds weken niet meer gehoord!! En in de ochtend direct super blij en spelen. Wat een verandering! Dit hart hier maakt een sprongetje... nee een SPRONG!

Denis

Het huis laten reinigen. Dit was een hele fijne ervaring waarin er ook ruimte was om wat af te dwalen van onderwerp. Ook persoonlijke tips gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan. Fijn, warm persoon met veel kennis, humor en een gezonde portie nuchterheid. Ik zal zeker nog een keer contact opnemen om een ander soort healing uit te proberen.

Ilona

1,5 week geleden heb ik een healing bij Patricia mogen ervaren, had geen idee wat ik kon verwachten, maar we hadden al een heel fijn telefoon gesprek gehad.
Het was hele mooie healing, voelde me op mijn gemak en Patricia is een ontzettend lieve vrouw, die je hoort, wat ik heel fijn vond omdat, ik al zoveel geprobeerd had.Ik kwam voornamelijk voor mijn energie, en ik kan het wel uitschreeuwen, ik voel verbetering. Kan niet zeggen hoe blij ik ben dat ik heel toevallig bij Patricia terecht ben gekomen. Door een flyer bij Albert Heijn waar ik bijna nooit kom, nou per deze........ toeval geloof ik even niet in .
Dank je wel dat ik door jou stappen heb gemaakt ❤️.

Pam

Wat voelen wij een rust in ons huis na de energetische huisreiniging van Patricia. Dit is voor ons een nieuw begin! De healing was ook heel bijzonder. Door de prachtige ruimte en de oprechte liefdevolle manier waarop Patricia met mij omging, kon ik mij volledig ontspannen. Na de behanding voelde ik mij heel krachtig en geaard. Dank je wel lieve Patricia!

Lucienne

Voor het eerst een healing van Patricia was een intense en mooie ervaring. In de dagen en weken erna is er zoveel veranderd. Mezelf, de rust en harmonie heb ik weer teruggevonden. Ik sta nu weer vol liefde en energie in het leven, open voor nieuwe ervaringen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren

Liefs, Evelien

Ik mocht een healing ontvangen van Patricia. Wat ging dat diep. Ik kon, door haar fijne, veilige ontvangst, energie en bedding me totaal overgeven en wat er gebeurde voelde magisch. Waar het wellicht nog lang z'n nawerking zal hebben, voel ik me nu, een dag later, zoveel opgeruimder. Lichter. Blijer. Heel erg bedankt, mooi mens. Ik raad Patricia echt ontzettend aan!

Malou

Lieve Patricia,
Nogmaals dank voor deze hele mooie, liefdevolle middag. Ik heb er echt van genoten! En heb me ook veilig genoeg gevoeld mezelf te laten zien. Dank dank dank️️

Lisselotte

Oprecht en pure liefde/intentie! Een GROOTS cadeau voor jezelf.

Patricia liet mij vrijwel direct voelen dat het vertrouwd en goed was, dat er oprechte interesse en liefde is tussen haar en mij en hoewel ik niet binnen kwam met een hulpvraag, had zij binnen een minuut door waar ik vast liep!
Na dit mooie gesprek begon de healing.
Binnen een minut voelde ik totale ontspanning en rust ik kwam in een heerlijk rustige flow. Voor iemand die altijd aan staat en echt niet kan mediteren, was dat een nieuwe ervaring!

Dorinda

Patricia is een lieve vrouw, voelde me snel op mijn gemak bij haar. Haar healingen zijn zo fijn. En omdat ze zo lief is en ruimte geeft aan mijn eigen proces, geduldig en positief blijft, ben ik, achter mijn eigen sabateur gekomen. Ik voel me na een healing heel blij en vrij. En ben haar zeer dankbaar ook voor wat ze heeft betekent, voor mij, in het aangaan van een nieuwe relatie. Ik kan haar iedereen aanbevelen, veel van haar geleerd en inzichten gekregen. Dankbaar.

Sandra

Lieve Patries…
nogmaals dank voor deze mooie en bijzondere dag vandaag. Het heeft mij erg goed gedaan en veel losgemaakt. Dankjewel.

Antoinette

KLIK HIER VOOR alle reviews

Patricia Soul Healing paddestoelen sessies
Schrijf je hier in op mijn Nieuwsbrief