Coaching bij Patricia Soul Healing

Coaching bij Patricia Soul Healing

Eigenlijk heb ik een afkeer van het woord coach.

Wat is een coach, wanneer ben je coach?
Maar hoe omschrijf ik mezelf dan? Als iemand die invoelt op energie, weet wat er speelt en wat er nodig is om jezelf beter te voelen?
Ervaringsdeskundige is op het gebied van zelfheling processen…?

Soms zak je gewoon even door het ijs, loop je vast in bepaalde zaken en patronen. Overdenken, piekeren, stress en onrust beheersen je ZIJN.
Heb je last van onverklaarbare lichamelijke ongemakken en emoties.
Lig je te woelen in je bed, en lukt het je gewoon even niet om gelukkig te zijn.

Ik ben er voor je, ik loop naast je, als gelijke, samen op pad.
Ik ben niet meer, jij bent niet minder.
Ik verhelder alles voor je, geef je weer dat duwtje in de rug, die jijzelf misschien nog niet ontdekt hebt.
Zodat jij inzichten krijgt die je nodig hebt om weer verder te lopen op jouw pad.

Ik zie mezelf als zoveel meer dan een coach en ik zie jouw ook als zoveel meer dan client.

Van mens tot mens
Van hart tot hart

Coaching is voor mij verbinden met de mens en helpen waar ik kan.
En dat is wat ik het liefste doe.

Liefsss Patricia

Coaching Lichtpuntje

Wil je meer inzicht en bewustzijn in je leven? De regie weer in handen nemen?

Jij bent de auteur van je eigen leven.
En de ervaringen van het verleden vormen de persoon die je nu bent. Door de gejaagde buitenwereld en situaties die zich aandienen in je leven, zijn we vaak teveel naar buiten gericht ipv naar je innerlijke zelf te gaan.

Daardoor voelen we ons vaak opgejaagd, gestressed, niet gelukkig, futloos, of worden we overmand door emoties.
Je bent eigenlijk ver weg van jezelf,  als je de verbinding met jezelf verliest ervaar je onrust en onbalans in je leven.
In dit type consult ga ik met je kijken, naar wie je bent, wat houd jou tegen,  waarom kom je steeds dezelfde soort blokkades tegen en lukt het je niet om dat te doorbreken. 

We kijken als het ware met een helikopterview naar jouw leven. 

Ik geloof in het pad van de ziel, jij bent een innerlijke stilte. en het is hoe dan ook de bedoeling dat jij jezelf mag zijn en uitdrukking gaat geven aan wie je wilt zijn en bent.
Het mooie van dit consult is dat ik kan invoelen in wat er gebeurd met je, en je kan helpen duidelijk te krijgen hoe het leven weer voor je kan werken in plaats van tegen je. Je krijgt duidelijke handvatten waar je na het consult weer mee verder kan.

Lichtpuntje is per sessie.

Coaching Patricia Soul Healing2

Coaching lichtbundels

Ook is het mogelijk om een coaching lichtbundels aan te gaan. Heel geschikt als je bijvoorbeeld echt bepaalde patronen wil doorbreken. Dan ga ik in een traject wat langer met je aan de slag. Zo kunnen we meer verdieping geven aan inzichten en het integreren van je eigen oplossinggerichtheid.

We werken samen aan structurele veranderingen zodat jij daarna weer lekker in je vel zit en met zelfvertrouwen het leven weer tegemoet gaat. 
Wekelijks of 2 wekelijks komen we dan samen om hieraan te werken.

Je heb Coaching Lichtbundels van 3 of 7 sessies.

Soul & Spirituele Healing Patricia Soul Healing

Overzicht sessies

Laat je betoveren door de transformerende kracht  van mijn behandelingen

Een ontspannen en pure energetische behandeling die je energie weer in balans brengt, waardoor spanning en of pijn verminderen / verdwijnen. 
Met mijn handen haal ik blokkades weg in je lichaam, waardoor jouw energieveld weer door gaat stromen met als doel je zelfhelend vermogen te stimuleren. Waardoor je je weer beter gaat voelen.
Ik werk met een krachtige Eik boom gemaakte pendel en zachte aanrakingen. Deze healing ondersteund jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. 

Mail mij gerust als je een vraag hebt over wat mijn healing voor jou zou kunnen betekenen.

Elke healing is anders en elke healing gebeuren er andere dingen. Er is geen standaard proces, want jij bent uniek.Via mijn handen mag er gebeuren wat goed is voor jou en jouw hogere zelf.

reviews

Wat andere ervaren

Lieve Patricia, een rapport tot dusver: direct na je behandeling op afstand slaat zijn bui om naar vrolijk en bijdehand. Met naar bed gaan heeft hij het er nog over dat hij bang is en dat hij wil dat we gelijk naar bed gaan. Daarna nu 4 nachten op rij weer slapen en sinds weken niet meer gehoord!! En in de ochtend direct super blij en spelen. Wat een verandering! Dit hart hier maakt een sprongetje... nee een SPRONG!

Denis

Het huis laten reinigen. Dit was een hele fijne ervaring waarin er ook ruimte was om wat af te dwalen van onderwerp. Ook persoonlijke tips gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan. Fijn, warm persoon met veel kennis, humor en een gezonde portie nuchterheid. Ik zal zeker nog een keer contact opnemen om een ander soort healing uit te proberen.

Ilona

1,5 week geleden heb ik een healing bij Patricia mogen ervaren, had geen idee wat ik kon verwachten, maar we hadden al een heel fijn telefoon gesprek gehad.
Het was hele mooie healing, voelde me op mijn gemak en Patricia is een ontzettend lieve vrouw, die je hoort, wat ik heel fijn vond omdat, ik al zoveel geprobeerd had.Ik kwam voornamelijk voor mijn energie, en ik kan het wel uitschreeuwen, ik voel verbetering. Kan niet zeggen hoe blij ik ben dat ik heel toevallig bij Patricia terecht ben gekomen. Door een flyer bij Albert Heijn waar ik bijna nooit kom, nou per deze........ toeval geloof ik even niet in .
Dank je wel dat ik door jou stappen heb gemaakt ❤️.

Pam

Wat voelen wij een rust in ons huis na de energetische huisreiniging van Patricia. Dit is voor ons een nieuw begin! De healing was ook heel bijzonder. Door de prachtige ruimte en de oprechte liefdevolle manier waarop Patricia met mij omging, kon ik mij volledig ontspannen. Na de behanding voelde ik mij heel krachtig en geaard. Dank je wel lieve Patricia!

Lucienne

Voor het eerst een healing van Patricia was een intense en mooie ervaring. In de dagen en weken erna is er zoveel veranderd. Mezelf, de rust en harmonie heb ik weer teruggevonden. Ik sta nu weer vol liefde en energie in het leven, open voor nieuwe ervaringen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren

Liefs, Evelien

Ik mocht een healing ontvangen van Patricia. Wat ging dat diep. Ik kon, door haar fijne, veilige ontvangst, energie en bedding me totaal overgeven en wat er gebeurde voelde magisch. Waar het wellicht nog lang z'n nawerking zal hebben, voel ik me nu, een dag later, zoveel opgeruimder. Lichter. Blijer. Heel erg bedankt, mooi mens. Ik raad Patricia echt ontzettend aan!

Malou

Lieve Patricia,
Nogmaals dank voor deze hele mooie, liefdevolle middag. Ik heb er echt van genoten! En heb me ook veilig genoeg gevoeld mezelf te laten zien. Dank dank dank️️

Lisselotte

Oprecht en pure liefde/intentie! Een GROOTS cadeau voor jezelf.

Patricia liet mij vrijwel direct voelen dat het vertrouwd en goed was, dat er oprechte interesse en liefde is tussen haar en mij en hoewel ik niet binnen kwam met een hulpvraag, had zij binnen een minuut door waar ik vast liep!
Na dit mooie gesprek begon de healing.
Binnen een minut voelde ik totale ontspanning en rust ik kwam in een heerlijk rustige flow. Voor iemand die altijd aan staat en echt niet kan mediteren, was dat een nieuwe ervaring!

Dorinda

Patricia is een lieve vrouw, voelde me snel op mijn gemak bij haar. Haar healingen zijn zo fijn. En omdat ze zo lief is en ruimte geeft aan mijn eigen proces, geduldig en positief blijft, ben ik, achter mijn eigen sabateur gekomen. Ik voel me na een healing heel blij en vrij. En ben haar zeer dankbaar ook voor wat ze heeft betekent, voor mij, in het aangaan van een nieuwe relatie. Ik kan haar iedereen aanbevelen, veel van haar geleerd en inzichten gekregen. Dankbaar.

Sandra

Lieve Patries…
nogmaals dank voor deze mooie en bijzondere dag vandaag. Het heeft mij erg goed gedaan en veel losgemaakt. Dankjewel.

Antoinette

KLIK HIER VOOR alle reviews

Patricia Soul Healing paddestoelen sessies
Schrijf je hier in op mijn Nieuwsbrief