Tienercirkel

Ontmoet in de Tienercirkel, leeftijdsgenoten voor verbinding

Tienercirkel PatriciaSoulHealing
Op BINNENKORT NIEUWE DATA van 12.30 uur tot 14:30 uur

Welkom in de Tienercirkel 11-14 jaar

In een cirkel is iedereen zichtbaar en gelijk

Ontmoet in de Cirkel leeftijdsgenoten, voor verbinding, steun en groei.

  • Heb je gevoelens die je het liefs zou willen uitspreken, of delen.
  • Heb je een hulpvraag waar je graag een antwoord op wilt.
  • Voel je jezelf “anders” en vind je moeilijk aansluiting bij andere kinderen.
  • Voel je je eenzaam.- Wil je je talenten delen of bespreken.
  • Wil je jezelf zijn.

In onze snel veranderende wereld ervaren jongeren vaak aanzienlijke druk, stress en overprikkeling. School, sociale verwachtingen, en persoonlijke uitdagingen kunnen een overweldigende last vormen. Vooral voor jongeren die ook nog eens hooggevoelig zijn, maar nog niet goed weten hoe ze daarmee om kunnen gaan.Jongeren voelen zich daarin niet gezien of gehoord door het huidige systeem waarin zij moeten leven.Snel wordt er een stempel op ons kind geplakt, wat eigenlijk nog meer druk geeft. En de boodschap heeft “ jij bent niet goed” je moet nog harder je best doen.

Deze kinderen zijn hoogsensitief, lichtkinderen. Deze kinderen zijn op de wereld om iets anders te doen.Ze zijn hier om het huidige systeem te doorbreken. Zolang zij dat niet weten, zullen zij het moeilijk hebben in de huidige tijd.

Om jongeren te ondersteunen en een veilige ruimte te bieden geef ik Tiener Cirkels - een veilige haven voor jongeren.

Door op een leuke, lichte interactieve manier, intuïtief te werken zullen we thema's als stress, faalangst, eigenwaarde, spiritualiteit, vrienden en talenten en zo veel meer bespreekbaar maken.

Laten we samen taboes doorbreken. Lekker jezelf worden en zijn!  Alles wat in de cirkel besproken wordt blijft in de cirkel. Op deze manier bouwen we samen aan een veilige en vertrouwde omgeving. 

Wat gaan we doen? We kunnen ervaringen uitwisselen met elkaar voor diegenen die dat graag willen. We doen oefeningen om krachtiger en weerbaarder in het leven te kunnen staan. ontspanningsoefeningen, korte meditaties en oefeningen om los te kunnen laten. Het wordt heel erg leuk.

TIENERCIRKEL  11 - 14 jaar
Kom je ook!
Liefsss Patricia
Patricia Soul Healing
0629175568 of info@patriciasoulhealing.nl

Wanneer:

BINNENKORT NIEUWE DATA van 12:30 tot 14:30 uur 
TIENERCIRKEL  11 - 14 jaar

Waarde € 25,00

Tijd:
van 12:30 tot 14:30 uur
,
ben je heel erg welkom.
Waar:
-
Heb je vragen kun je altijd even contact opnemen.

Je kan deze TIENERCIRKEL ook aanvragen voor een groep met vriendinnen of vrienden.

Opgeven voor een Ceremonies

Maak hieronder een keuze welke workshop en datum je wilt volgen
Ceremonies & datum kiezen
TIENERCIRKEL 11 - 14 jaar - Zondag 11 februari 2024 van 12:30 tot 14:30 uur
Geef je gegevens op zodat we je kunnen inschijven
Workshop bij Patricia Soul Healing
Workshop Levensdansseres bij Patricia Soul Healing 5
Tienercirkel PatriciaSoulHealing

Overzicht ceremonies

Ceremonies bij Patricia Soul Healing

Patriciasoulhealing Ceremonies2

BIJ PATRICIA

Vrouwencirkel

BInnenkort nieuwe data 

staat in teken van loslaten.


van 13.30 - 16.30 uur

Tienercirkel PatriciaSoulHealing

BIJ PATRICIA

Tienercirkel 11-14 jaar
Binnenkort nieuwe data 

het nieuwe jaar, wat neem je mee?
Wat laat je achter?

van 12:30 - 14:30 uur

Healing Cirkel met rozenceremonie

BIJ PATRICIA

Healing Cirkel met Rozenceremonie

NIEUWE DATA volgt snel 

Deze ceremonie staat in het teken van de rode roos voor loslaten wat je niet meer dient.


van 10.00 - 13.00 uur

Ceremonie Levensdansseres bij Patricia Soul Healing

BIJ PATRICIA

Belevingsmiddag Levensdanseres

Binnenkort nieuwe data

van 13.00 - 15.30 uur

Patricia Soul Healing paddestoelen sessies

BIJ PATRICIA

Indien er geen workshops zijn kun je, wel altijd een aanvraag doen voor een groep van minimaal 6 personen

Aanvagen via email of een telefoontje voor meer info.

reviews

Wat andere ervaren

Lieve Patricia, een rapport tot dusver: direct na je behandeling op afstand slaat zijn bui om naar vrolijk en bijdehand. Met naar bed gaan heeft hij het er nog over dat hij bang is en dat hij wil dat we gelijk naar bed gaan. Daarna nu 4 nachten op rij weer slapen en sinds weken niet meer gehoord!! En in de ochtend direct super blij en spelen. Wat een verandering! Dit hart hier maakt een sprongetje... nee een SPRONG!

Denis

Het huis laten reinigen. Dit was een hele fijne ervaring waarin er ook ruimte was om wat af te dwalen van onderwerp. Ook persoonlijke tips gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan. Fijn, warm persoon met veel kennis, humor en een gezonde portie nuchterheid. Ik zal zeker nog een keer contact opnemen om een ander soort healing uit te proberen.

Ilona

1,5 week geleden heb ik een healing bij Patricia mogen ervaren, had geen idee wat ik kon verwachten, maar we hadden al een heel fijn telefoon gesprek gehad.
Het was hele mooie healing, voelde me op mijn gemak en Patricia is een ontzettend lieve vrouw, die je hoort, wat ik heel fijn vond omdat, ik al zoveel geprobeerd had.Ik kwam voornamelijk voor mijn energie, en ik kan het wel uitschreeuwen, ik voel verbetering. Kan niet zeggen hoe blij ik ben dat ik heel toevallig bij Patricia terecht ben gekomen. Door een flyer bij Albert Heijn waar ik bijna nooit kom, nou per deze........ toeval geloof ik even niet in .
Dank je wel dat ik door jou stappen heb gemaakt ❤️.

Pam

Wat voelen wij een rust in ons huis na de energetische huisreiniging van Patricia. Dit is voor ons een nieuw begin! De healing was ook heel bijzonder. Door de prachtige ruimte en de oprechte liefdevolle manier waarop Patricia met mij omging, kon ik mij volledig ontspannen. Na de behanding voelde ik mij heel krachtig en geaard. Dank je wel lieve Patricia!

Lucienne

Voor het eerst een healing van Patricia was een intense en mooie ervaring. In de dagen en weken erna is er zoveel veranderd. Mezelf, de rust en harmonie heb ik weer teruggevonden. Ik sta nu weer vol liefde en energie in het leven, open voor nieuwe ervaringen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren

Liefs, Evelien

Ik mocht een healing ontvangen van Patricia. Wat ging dat diep. Ik kon, door haar fijne, veilige ontvangst, energie en bedding me totaal overgeven en wat er gebeurde voelde magisch. Waar het wellicht nog lang z'n nawerking zal hebben, voel ik me nu, een dag later, zoveel opgeruimder. Lichter. Blijer. Heel erg bedankt, mooi mens. Ik raad Patricia echt ontzettend aan!

Malou

Lieve Patricia,
Nogmaals dank voor deze hele mooie, liefdevolle middag. Ik heb er echt van genoten! En heb me ook veilig genoeg gevoeld mezelf te laten zien. Dank dank dank️️

Lisselotte

Oprecht en pure liefde/intentie! Een GROOTS cadeau voor jezelf.

Patricia liet mij vrijwel direct voelen dat het vertrouwd en goed was, dat er oprechte interesse en liefde is tussen haar en mij en hoewel ik niet binnen kwam met een hulpvraag, had zij binnen een minuut door waar ik vast liep!
Na dit mooie gesprek begon de healing.
Binnen een minut voelde ik totale ontspanning en rust ik kwam in een heerlijk rustige flow. Voor iemand die altijd aan staat en echt niet kan mediteren, was dat een nieuwe ervaring!

Dorinda

Patricia is een lieve vrouw, voelde me snel op mijn gemak bij haar. Haar healingen zijn zo fijn. En omdat ze zo lief is en ruimte geeft aan mijn eigen proces, geduldig en positief blijft, ben ik, achter mijn eigen sabateur gekomen. Ik voel me na een healing heel blij en vrij. En ben haar zeer dankbaar ook voor wat ze heeft betekent, voor mij, in het aangaan van een nieuwe relatie. Ik kan haar iedereen aanbevelen, veel van haar geleerd en inzichten gekregen. Dankbaar.

Sandra

Lieve Patries…
nogmaals dank voor deze mooie en bijzondere dag vandaag. Het heeft mij erg goed gedaan en veel losgemaakt. Dankjewel.

Antoinette

KLIK HIER VOOR alle reviews

Patricia Soul Healing paddestoelen sessies
Schrijf je hier in op mijn Nieuwsbrief